top of page
Coach Sandra Poelman Mentor Loopbaanbegeleider HR expert VDAB loopbaancheques ICF gecertifieerd

Pragmatisch. Puur. Authentiek

Wat maakt mij anders? Wel, authenticiteit en een no-nonsense aanpak. Verwacht van mij pragmatische coaching waarbij je zowel positieve als uitdagende en spiegelende feedback kan verwachten.

 

Ik ben ook een "ontrafelaar", dus we graven diep en ontdekken verborgen patronen. En wat me het meest drijft, is mijn passie om mensen te helpenSamen zullen we lachen, leren en groeien. Als coach wil ik dienen als gids en mentor en een ondersteunende omgeving bieden waarin jij de regie neemt over jouw loopbaan. 

What else? 

Sandra-Poelman-logo-RGB.jpg

In de eerste plaats ben ik mama van 2 prachtige kinderen (en 3 poesjes) en partner van Thomas. Ik weet dus als geen ander welke uitdagingen het ouderschap brengt. Mijn stijl als mama ligt in lijn met die als coach. Ik geloof in de kracht van vrijheid, eigenheid en ruime kaders waarbinnen je je eigen verhaal vormgeeft. Dit alles gedreven en gekaderd vanuit de waarden die voor ons gezin juist aanvoelen.  

 

Al meer dan 20 jaar begeleid ik met veel passie werknemers en managers op de werkvloer, de laatste jaren als Human Resources Director. Een organisatie met al zijn intriges, een rekruteringsproces of een ontslag hebben dus nog weinig geheimen voor mij.  Sinds 2018 geniet ik er van om die kennis tijdens een loopbaanbegeleiding vanuit een andere insteek te kunnen inzetten en al die inzichten met jou te delen. Sinds een aantal jaren werk ik ook als loopbaanbegeleider voor een partnerorganisatie die mensen met een burn-out emotioneel, fysisch, mentaal en praktisch ondersteunt op weg naar reïntegratie op de arbeidsmarkt. 

 

In 2023 werd het tijd om mijn eigen droom na te gaan en richtte ik WorkWise op, mijn eigen loopbaancentrum, waar het inside-out-principe centraal staat en we diep naar binnen duiken om met die inzichten in de buitenwereld aan de slag te gaan en je stappen, beslissingen, loopbaankeuzes te sturen en te dragen. 

Mijn meerwaarde?

  • Authenticiteit en no-nonsense aanpak: bij mij mag je een eerder pragmatische coaching verwachten, waar je zowel positieve als confronterende feedback kan verwachten.

  • Toegankelijk en warm: Mijn deur staat altijd open, en mijn hart nog verder. Ik geloof dat echte verandering begint met een omgeving waarin je jezelf kunt zijn zonder angst voor oordeel. 

  • Diepgang: Ik ben geen gewone coach. Ik ben een onderstroom-pakker, ik durf spiegelen en verbind graag de dots. Ik help je om de diepere lagen van jezelf te verkennen en de verborgen patronen te ontdekken. Ik zie makkelijk patronen in complexiteit. Hoe meer chaos, hoe liever...

  • Ontrafelaar: Stel je voor dat je al je levenservaringen en uitdagingen ziet als puzzelstukjes die schijnbaar willekeurig zijn uitgestrooid. Mijn kracht ligt in het helpen van jou om deze stukjes te verzamelen, te begrijpen en ze opnieuw te ordenen, zodat je jouw unieke levenspuzzel kunt leggen.

  • Backstage experience: Als HR Directeur sta ik  "met mijn botten in het veld", wat veel waarde biedt in trajecten. Hierdoor beschik ik ook over een ruime kennis van de arbeidsmarkt en inzicht in hoe bedrijven echt functioneren, carrièrevraagstukken en professionele groei. 

 

Ik werk graag op maat, tijdens een face to face begeleiding of online. Geen groepsessies: jij en ik, individueel, het hele traject lang. Voorbereidingen doe je thuis, zodat we echt volledig kunnen focussen tijdens de begeleidingen

Onthou verder gewoon dit: jij staat centraal. Vanuit jouw eigenheid en jouw verhaal, jouw successen en struikelblokken, jouw ambities en remmingen, werken we samen aan jouw doel.

Opleidingen & Certificaties

     Master na Master in Human Resources en Organisatiebeheer - VUB/ULB

     Opleiding tot professionele loopbaancoach - Diaspoor

     ACSTH coach - International Coaching Federation (ICF)

     MBTI accredited step I & II - The Myers Briggs Company

     Thomas Kilmann Instrument - The Myers Briggs Company

     Better Leaders @Work: Leaders with guts - Better Minds at  Work

     Entrespiegel certified - ondernemerstool 

Kwaliteitslabel voor coaches en loopbaanbegeleiding
Gecertifieerd ICF coach
Loopbaancentrum regio Dilbeek Schepdaal Ternet Lennik Gooik met VDAB loopbaancheques
MBTI gecertifieerd feedback gesprek mogelijk
bottom of page