top of page

Groeitrajecten voor particulieren en bedrijven

Investeren in jezelf is als organisatie of als persoon van cruciaal belang. De tijd nemen om bij jezelf stil te staan en van daaruit te groeien is essentieel. Stilstaan om beter vooruit te gaan! Hieronder vind je een aantal groeitrajecten, maar aarzel niet om je traject op maat aan te vragen.

Leiderschap

IMG_8911 2020-11-15 20_02_15_edited.jpg

Groeien als manager  

Authentiek management

Ben je al leidinggevende op zoek naar jouw authentieke stijl waarmee je je team kan aansturen en tegelijk dicht bij jezelf kan blijven? Wil je groeien in je leiderschap en persoonlijk begeleid worden in de vraagstukken en problematieken waar je voor staat? 

Samen gaan we aan de slag met jouw vragen. Elk traject is op maat en vertrekt vanuit jouw noden. 

Mocht jouw organisatie een leiderschapstraject willen uitwerken voor zijn volledige management team, dan maak ik ook graag een offerte op maat. 

MBTI typologie

IMG_8916 2020-11-15 20_02_15_edited.jpg

Groeien met MBTI

The Myers Briggs Type Indicator

MBTI Stap I & II is een krachtig, veelzijdig en uniek persoonlijkheidsinstrument dat diepgaand inzicht biedt in persoonlijke beweegredenen en interactie in een groep.

 

Je kunt MBTI Stap I & II inzetten voor  vraagstukken van zowel voor individuen als teams. Wil je meer mildheid voor elkaars visie, mensen in hun kracht en energie laten werken, om zo tot nog betere resultaten te komen? Doordat je meerdere kwalitatieve inzichten verkrijgt met één vragenlijst, bespaart de MBTI je tijd en geld.

Mentoring

~tmpEF_IMG_8917%202020-11-15%2020_02_16_

Groeien in je job

Persoonlijke ontwikkeling

Loop je als werknemer vast op bepaalde aspecten van je job of werkomgeving? Wil je persoonlijk begeleid worden in problematieken en vraagstukken waar je voor staat? Dit kan online of ter plaatse in jouw bedrijf.

Samen gaan we aan de slag met jouw vragen. Elk traject is op maat en vertrekt vanuit jouw noden .

Mocht jouw organisatie een mentoringtraject willen uitwerken voor een aantal werknemers, dan maak ik ook graag een offerte op maat. 

Bellen?

Mailen?

Bezoeken?

Volgen?

Dilbeek - Schepdaal - Gooik - Lennik - Ternat - Brussel

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page