top of page
Coach Sandra Poelman

Pragmatisch. Puur. Autenthiek.

Wat maakt mij anders? Wel, met een achtergrond binnen Human Resources, werk ik op het raakvlak van mens en organisatie. Wat me het meeste drijft, is mensen helpen en zien openbloeien.

 

Mijn coaching stijl is eerder no nonsense en pragmatisch, met ruimte voor humor en lichtheid, waar we beiden lekker onszelf kunnen blijven. Samen zullen we lachen, leren en groeien. Als coach wil ik dienen als jouw gids en mentor en een ondersteunende omgeving bieden waarin jij jouw sparkle terugvindt. 

Ik geloof in de kracht van vrijheid, eigenheid en ruime kaders waarbinnen je je eigen verhaal vormgeeft. Dit alles gedreven vanuit waarden die voor jou juist aanvoelen.  

Jij staat centraal. Vanuit jouw eigenheid en jouw verhaal, jouw successen en struikelblokken, jouw ambities en remmingen, werken we samen aan jouw doel.

What else?

Sandra Poelman

Al meer dan 20 jaar begeleid ik met veel passie werknemers en managers op de werkvloer, de laatste jaren als Human Resources Director. Een organisatie met al zijn intriges, een rekruteringsproces of een ontslag hebben dus nog weinig geheimen voor mij. 

 

Sinds 2018 geniet ik er van om die kennis tijdens een loopbaanbegeleiding vanuit een andere insteek te kunnen inzetten en al die inzichten met jou te delen. Sinds een aantal jaren werk ik ook als loopbaanbegeleider voor een partnerorganisatie van verzekeringsmaatschappijen die mensen met een burn-out emotioneel, fysisch, mentaal en praktisch ondersteunt op weg naar reïntegratie op de arbeidsmarkt na langdurige afwezigheid. 

 

In 2023 werd het tijd om mijn eigen droom na te gaan en richtte ik WorkWise op, mijn eigen loopbaancentrum, waar het inside-out-principe centraal staat en we diep naar binnen duiken om met die inzichten in de buitenwereld aan de slag te gaan en je stappen, beslissingen, loopbaankeuzes te sturen en te dragen. 

Mijn meerwaarde?

 • Toegankelijk en warm: Mijn deur staat altijd open, en mijn hart nog verder. Ik geloof dat echte verandering begint met een omgeving waarin je jezelf kunt zijn zonder angst voor oordeel. 
   

 • Diepgang: Ik ben geen gewone coach. Ik ben een onderstroom-pakker, ik durf spiegelen en verbind graag de dots. Ik help je om de diepere lagen van jezelf te verkennen en de verborgen patronen te ontdekken. Ik zie makkelijk patronen in complexiteit. Hoe meer chaos, hoe liever...
   

 • Ontrafelaar: Stel je voor dat je al je levenservaringen en uitdagingen ziet als puzzelstukjes die schijnbaar willekeurig zijn uitgestrooid. Mijn kracht ligt in het helpen van jou om deze stukjes te verzamelen, te begrijpen en ze opnieuw te ordenen, zodat je jouw unieke levenspuzzel kunt leggen.
   

 • Blik achter de schermen: Als HR Directeur sta ik  "met mijn botten in het veld", wat veel waarde biedt in trajecten. Hierdoor beschik ik ook over een ruime kennis van de arbeidsmarkt en inzicht in hoe bedrijven echt functioneren, carrièrevraagstukken en professionele groei.
   

 • Maatwerk: ik werk graag op maat, tijdens een face to face begeleiding of online. Geen groepsessies: jij en ik, individueel, het hele traject lang. Voorbereidingen doe je thuis, zodat we echt volledig kunnen focussen tijdens de begeleidingen

                                                                                                                                                                                                        See you soon?

                                                                                                                                                                                                    Ik kijk er naar uit!

Opleidingen & certificaties

2003

2019

2022

2023

ACC Certified Coach - International Coaching Federation (ICF)

Academie voor Creatieve Generalisten - MCA van Silvia Derom

Stress & Burn-out Coach - HRD Academy    

ACSTH coach - International Coaching Federation (ICF)   

Better Leaders @Work: Leaders with guts - Better Minds at  Work

Outplacement begeleider

MBTI accredited step I & II - The Myers Briggs Company

Thomas Kilmann Instrument - The Myers Briggs Company

Entrespiegel certified - ondernemerstool 

Opleiding tot professionele loopbaancoach - Diaspoor

Master na Master in Human Resources en Organisatiebeheer - VUB/ULB

2018

2024

associate-certified-coach-acc.png
ICF_Member.png
MBTI.png
logo_entrespiegel-80.png
bottom of page