top of page

Stress & Burn-out Coaching
Gun. Jezelf.
Tijd.

In een wereld die nooit stil staat, sluimert het risico op burn-out vaak ongemerkt op de achtergrond.

 

Het begint met subtiele signalen van je lichaam, een fluistering van vermoeidheid hier, een moment van overweldiging of overspanning daar, een piekermomentje 's nachts. Maar al te vaak negeren we deze tekenen, drukken ze weg onder het mom van 'nog even doorzetten', tot op een dag het lichaam niet meer mee wil.

 

Het is precies op dat keerpunt dat stress- en burn-out coaching zijn waarde bewijst. Door middel van een persoonlijk traject, gericht op jou en jouw unieke situatie, gaan we samen op ontdekkingstocht. We duiken diep in wat jou stress bezorgt, hoe je denkpatronen en piekergedachten kunt bijsturen en werken toe naar het terugvinden van je sparkle en van jezelf.  

And like the moon, we must go through phases of emptiness to feel full again

Je voelt je overspannen, oververmoeid of juist leeg? 

Stress en burn-out begeleiding kan je helpen in volgende situaties :

  • herkennen van stresssignalen: begeleiding helpt bij het herkennen van vroege signalen van stress en burn-out, zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid, en verminderde concentratie

  • oorzaken aanpakken: het identificeren en aanpakken van de onderliggende oorzaken van stress, zoals werkgerelateerde problemen, persoonlijke uitdagingen of een disbalans tussen werk en privéleven

  • persoonlijke ontwikkeling: begeleiding biedt ondersteuning bij het terugvinden van je eigenheid, waar je voor staat (waarden, talenten, drijfveren,..)

  • reïntegratie op de werkvloer: je wil terug aan de slag bij je vorige of nieuwe werkgever en wil begeleiding hierbij

Is burn-out coaching iets voor mij?
Hoe ziet een traject rond stress en burn-outcoaching eruit?

Wat kan ik verwachten?

De begeleiding die ik bied, is geen one-size-fits-all oplossing. Het is een een persoonlijke begeleiding die diep ingaat op jouw unieke situatie. Jouw ritme bepaalt onze snelheid. Ons traject wordt een zorgvuldig afgestemde mix van ondersteuning, persoonlijke inzichten, en praktische handvaten. We werken in drie fasen:

  • in een eerste fase werken we rond (h)erkenning van je situatie, inzicht in klachten en stressbronnen en herstel van je conditie (ontspanning, slaap beweging) 

  • in een tweede fase focussen we op minder piekeren en  leren omgaan met emoties, gaan we op zoek naar oplossingen voor je stressbronnen en bekijken we of jouw werkstituatie past bij je drijfveren, talenten, waarden en normen

  • in een derde fase bereiden we de terugkeer naar werk voor 

Hoeveel investeer ik in mijn herstel?  

Investeren in je fysieke en mentale gezondheid is een van de meest waardevolle stappen die je kunt zetten op weg naar een gebalanceerd en voldoening gevend leven. 

 

Ik begeleid je voor 90 euro per uur. Elke sessie duurt tussen 1u en 1u30, waarbij ik een traject van 4 tot 6 sessies aanbeveel, gespreid over een aantal maanden.

 

Deze investering in jezelf is niet alleen een stap naar herstel, maar ook naar het ontdekken van een leven waarin je bewuste keuzes maakt die goed aanvoelen, balans vindt tussen werk en privé, en energie hebt voor wat je écht belangrijk vindt.

Hoeveel kost een stress en burnout begeleiding

Get in touch !

Ik ontdek heel graag waar ik je mee kan helpen. Laat hier jouw gegevens na en ik neem contact op met jou. Tot snel!

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page