top of page

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...Zelfkennis, daar begint het mee


Hoe goed ken je jezelf? Zelfkennis, goed begrijpen wie je bent en waar je voor staat is het begin van werkgeluk.


Veel mensen komen bij mij terecht omdat ze voelen dat het op het werk niet meet goed zit: ze staan futloos op, slepen zich naar het werk, tellen de uren af om de werkdag te kunnen afsluiten, lopen het hele weekend met een bol in hun maag als ze denken aan maandag. Dan weet je dat er iets niet stroomt. Een mismatch tussen wie je bent, wat je graag doet en je functie. Alleen is de vinger leggen op wat er exact scheelt, niet altijd makkelijk. En daar kan een loopbaancoach bij helpen.



leer jezelf kennen
Zelfkennis


Wat zijn je waarden en normen? En zijn die in lijn met je huidige werkomgeving, collega’s en bedrijf? Waar ben je goed in, en zitten er nog voldoende aspecten hiervan in je huidige functie?

Maar ook: wat doe je graag en is dat nog voldoende aanwezig in je dagdagelijkse taken?


Betekent dit veranderen van job? Neen hoor, dit betekent dat je je job meer in lijn dient te krijgen met waar jij gelukkig van wordt. Kan dat bij je huidige werkgever, dan heel graag! Open je beter je blik op de ruimere arbeidsmarkt naar iets wat beter bij je eigenheid past? Dan help ik jou daarbij ook.

In een loopbaanbegeleiding sta jij centraal. Van daaruit vertrekt alles: je neemt jezelf namelijk mee naar elke toekomstige job of bedrijf 😊

bottom of page